Anders_Fors
Start    Förlovningsring    Vigselring    boka besök   

Boka besök för designa förlovningsring / vigselring

 

Min dotter Jenny tog sitt gesällbrev som Guldsmed 2010. Mitt företag Anders Fors Guldateljé firar 40 år 2017. Utöver vår yrkeskunskap som guldsmeder har vi utbildat oss att använda oss av kraftfulla cad-program för att visualisera förlovningsringar och vigselringar. Efter att arbetat med cad i över 15 år så tillhör vi de ledande i Sverige inom att rita smycken i CAD. 

Att tillsammans med paren ta fram deras vigselringar, förlovningsringar ger både er som kund och mig som guldsmed en stor tillfredställelse att få skapa era drömmars ring.

Vid ett besök i vår ateljé tar antingen en av oss eller båda emot er. Först så tittar vi i vår kollektion bestående av atrapper* för att få en känsla av vilken stil ni är ute efter. 

Tillsammans går vi igenom sådant som är bra att tänka på, och vad ni har för önskemål och tankar. Vi behöver då också veta vilken budget ni har för ert smycke innan vi börjar skissa.

Utifrån detta ritar vi normalt upp 2 - 5  skisser i det CAD program som vi arbetar i med olika förslag på förlovningsringar och vigselringar. Skissförslagen och prisuppgifter printas ut och ni får ta dessa med er hem i en mapp och fundera över. Vi vill gärna att kunden åtminstonde sover på saken innan en beställning läggs.

För besöket som normalt tar ca 2 timmar tar vi  1.500 kronor, ett belopp som sedan räknas av om ni beställer något av de skisser vi tagit fram åt er. Önskas fler modeller än de normalt 2 - 5 som skissas upp vid besöket kan det utgå ytterligare skissarvode, normalt brukar dock 2 - 5 skisser räcka. Vi räknar dock av max 1.500,- vid senare köp. Har vi ritat upp tidigare åt er och ytterligare skisser önskas så räknas inte heller skissarvode på 1.500,- av.

Vid bokning, ring 070-7762600 eller maila anders@fors.org

Varmt välkomna!

Anders Fors & Jenny Fors Gentele

vigselringar-smides

Copyright © 2022 förlovningsringar-vigselringar.se |     Backebogatan 14, 129 40 Hägersten | tel: 08-882936 | info@fors.org