Anders_Fors
Start    Förlovningsring    Vigselring    boka besök   

Vigselringen

 

Planeringen inför bröllopet pågår för fullt och en vigselring ska ni skaffa. Hur lång tid innan bör ni beställa en styckgjord designad vigselring? 

Vi har en leveranstid på 4 - 6 veckor när det gäller vigselringar och ringar med ädelstenar. Lägg därför gärna till ytterligare några veckor då ni vill ha god tid att fundera över förslagen innan ni gör er beställning.

Våra vigselringar är styckgjorda och innan vi skissar upp förslagen så tittar vi på er ev. befintiga förlovningsring för att tillsammans med er hitta en bra kombination utifrån era önskemål och er budget.

Budget är en viktig punkt att fundera över, ibland så kan man frestas att välja ett till synes lågt pris, men ofta så finns det en förklaring till detta.

Vi har vår egen Guldsmedsverkstad där vi tillverkar våra vigselringar. Du får tala med Guldsmeden som sedan gör din vigselring.

Med över 40 år i yrket så kan jag ge er vägledning i ert val av vigselring så alla aspekter som kvalité och hållbarhet förklaras.

En viktig detalj som få kunder känner till är att det är ett speciellt yrke som fäster ädelstenarna i vigselringar och smycken. Juvelfattare kallar vi dessa yrkesmän.

Vi anlitar Sveriges enda Juvelfattare med mästarbrev, Magnus Svärd. Han slår sin lilla skarpstämpel (MS) i de vigselringar som vi tillverkar, vilket är en garanti för högklassigt fattningsarbete.

Vigselring vitguld

Copyright © 2022 förlovningsringar-vigselringar.se |     Backebogatan 14, 129 40 Hägersten | tel: 08-882936 | info@fors.org